Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 8 - (21 februari 2022)
Agenda week 8

Maandag 21 februari:

Verkeerslessen School op Seef (groep 3 & 5)

 

Dinsdag 22 februari:

Amber Hoogeveen in groep 4/6

Verkeerslessen School op Seef (groep 4/6)


Woensdag 23 februari:

Verkeerslessen School op Seef (groep 7 & 8)


Donderdag 24 februari:

Verkeerslessen School op Seef (groep 1/2)

20.00 uur - Besluitvormende raad m.b.t stedenbouwkundig kader en tijdelijke huisvesting IKC de Poel


Vrijdag 25 februari:

Verkleedochtend in alle groepen

12.00 uur - Alle kinderen vrij i.v.m. voorjaarsvakantie

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zondag 20 februari: Ravi Egberts & Randy Baptista

Maandag 21 februari: Rylano op den Camp

Dinsdag 22 februari: Steven van der Hoorn

Woensdag 23 februari: Gijs Neuteboom

Donderdag 24 februari: Jop Servaas

Vrijdag 25 februari: Amy Hoogervorst & Deen Zaalberg

ballon

Belangrijke agendapunten

Donderdag 10 maart: Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7

Dinsdag 15 maart: Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7

Welkom

Maandag 21 februari komt Ravi Egberts in groep 1/2C, de Kikkers, bij juf Erika en juf Anita. We wensen Ravi een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Informatieavond & Open Ochtend

INFORMATIEAVOND WOENSDAG 23 MAART 2022, VAN 20.00 - 21.30 UUR.

Deze avond organiseren wij digitaal. Wij vinden het leuk als u vanuit thuis, gezellig op de bank of aan de keukentafel een kijkje komt nemen in onze school.

 

U kunt u opgeven door uw naam - naam van uw dochter of zoon – woonadres en e-mailadres aan ons door te geven voor 16 maart. U ontvangt dan een link voor een TEAMSbijeenkomst. Graag uw gegevens doorgeven aan Simone Meijer: s.meijer@wijdevenen.nl

 

We gaan er voor dat Aeresteijn een mooie periode in het leven van uw kind wordt. We vertellen u op deze avond graag hoe we ons onderwijs en de opvang samen met Stichting Kinderopvang Liemeer hebben ingericht. Ook kunt u samen met andere ouders en teamleden in gesprek en zo al uw vragen stellen.

 

OPEN OCHTEND VRIJDAG 25 MAART 2022, TUSSEN 09.00 - 11.00 UUR

De leerlingen van groep 8 leiden u dan graag virtueel rond door ons kindcentrum. De leerlingen gaan met een laptop door het gebouw en u kunt meekijken en de leerlingen vragen stellen. Zo ziet u De Poel door de ogen van de leerling.

 

Wilt u de basisschool vol in bedrijf én met eigen ogen zien, dan geven de leerlingen van groep 8 ook graag een echte rondleiding. U kunt daartoe een afspraak maken met Laura Kroes: l.kroes@wijdevenen.nl Een lid van het managementteam ontvangt u dan met koffie of thee en daarna gaat een leerling met u rond.

 

Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Gevonden voorwerpen

Op de foto hieronder zijn de gevonden voorwerpen te zien. Zit er iets van uw kind(eren) tussen? Dan mag dit meegenomen worden. Binnenkort worden de voorwerpen weer aan het goede doel geschonken.

 

Tuinklusochtend - Zaterdag 12 maart

Zaterdag 12 maart is onze tuinklusochtend. Wij pakken dan klussen aan die in de tuin moeten gebeuren. Deze keer wat kleine snoeiwerkzaamheden. Als u het leuk vindt ons hierbij te helpen (dat is in plaats van een klusavond, die komt dan voor u te vervallen) bent u van harte welkom! U kunt zich hiervoor opgeven via tuinklusochtend@hotmail.com

Batterijen sparen

Op school hebben we een batterijen inleverpunt. Dit keer hebben we 139 kilo batterijen gespaard, dit betekent dat we €34,75 hebben ontvangen. Dank voor het inleveren! En uiteraard kan iedereen dat blijven doen!

Gezinsviering zondag 20 februari

Zondag 20 februari om 11.15 uur is er in de kerk weer een gezinsviering. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. We hopen na lange tijd van afwezigheid van de gezinsvieringen op een mooie opkomst van gezinnen. Kinderkoor De Vrolijke Noot zal de muzikale ondersteuning verzorgen. Het is een viering van woord en gebed waarin pastor Heleen vd Reep voor zal gaan. Graag tot zondag!

Tekenlessen Stichting !Triggr

Op maandag 7 maart gaan de jeugd tekenlessen weer verder. De lessen zijn op maandagen, van 16.00 uur – 17.30 uur. Ze staan onder leiding van Mariette du Maine. Je kunt je inschrijven via deze link

 

Afgelopen maandag 14 februari was het thema van de jeugd tekenlessen:
'Verluchten van letters'. Dit is wat de monniken vroeger deden met de eerste (hoofd)letters van een hoofdstuk. Ze versierden deze letters. Het heeft wat weg van handlettering.

foto