Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 7 - (14 februari 2022)
Agenda week 7

Maandag 14 februari:

Valentijnsdag


Dinsdag 15 februari:

Amber Hoogeveen in groep 4/6


Woensdag 16 februari:

-

 

Donderdag 17 februari:

-


Vrijdag 18 februari:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 12 februari: Gijs Hoogervorst

Zondag 13 februari: Yannick van Weeren

Maandag 14 februari: Danisha Blauw & Stan van Kints

Dinsdag 15 februari: Ties van der Hoorn

Vrijdag 18 februari: Phileine van der Hoorn

ballon

Belangrijke agendapunten

Vrijdag 25 februari: Carnavalsochtend + alle leerlingen om 12.00 uur vrij i.v.m. voorjaarsvakantie

Welkom

Maandag 14 februari start Yannick van Weeren in groep 1/2C, de Kikkers, bij juf Erika en juf Anita. We wensen Yannick een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Informatieavond & Open Ochtend

INFORMATIEAVOND WOENSDAG 23 MAART 2022, VAN 20.00 - 21.30 UUR.

Deze avond organiseren wij digitaal. Wij vinden het leuk als u vanuit thuis, gezellig op de bank of aan de keukentafel een kijkje komt nemen in onze school.

 

U kunt u opgeven door uw naam - naam van uw dochter of zoon – woonadres en e-mailadres aan ons door te geven voor 16 maart. U ontvangt dan een link voor een TEAMSbijeenkomst. Graag uw gegevens doorgeven aan Simone Meijer: s.meijer@wijdevenen.nl

 

We gaan er voor dat Aeresteijn een mooie periode in het leven van uw kind wordt. We vertellen u op deze avond graag hoe we ons onderwijs en de opvang samen met Stichting Kinderopvang Liemeer hebben ingericht. Ook kunt u samen met andere ouders en teamleden in gesprek en zo al uw vragen stellen.

 

OPEN OCHTEND VRIJDAG 25 MAART 2022, TUSSEN 09.00 - 11.00 UUR

De leerlingen van groep 8 leiden u dan graag virtueel rond door ons kindcentrum. De leerlingen gaan met een laptop door het gebouw en u kunt meekijken en de leerlingen vragen stellen. Zo ziet u De Poel door de ogen van de leerling.

 

Wilt u de basisschool vol in bedrijf én met eigen ogen zien, dan geven de leerlingen van groep 8 ook graag een echte rondleiding. U kunt daartoe een afspraak maken met Laura Kroes: l.kroes@wijdevenen.nl Een lid van het managementteam ontvangt u dan met koffie of thee en daarna gaat een leerling met u rond.

 

Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Advies vanuit MR over cohorten

In navolging van het advies van d.d. 10 januari 2022 wordt het advies nu aangepast: De quarantaineregels zijn veel soepeler geworden en hierdoor hoeven niet alle leerlingen in quarantaine als er 3 of meer besmettingen zijn of besmetting van familieleden. Dit agendapunt blijft geagendeerd en als de richtlijnen veranderd worden, houden wij dit wel in de gaten en blijven wij deze richtlijnen wel volgen.

Open Middag !Triggr - Volksuniversiteit Ter Aar

Op zondag 6 maart tussen 15.00 en 17.00 uur kun je kennismaken met veel cursussen, activiteiten, lezingen, groepen en workshops van stichting !Triggr. Er zijn veel docenten en begeleiders aanwezig van stichting !Triggr. Je kunt eens vragen wat een les inhoudt, hoe lang het duurt, wanneer de lessen starten, hoe het zit met lessen in en om de zomervakantie etc.

 

Ook kun je eens kijken hoe het pand van stichting !Triggr eruit ziet - als je dat nog niet wist. Met koffie, thee, lekkers, leuke activiteiten voor de jeugd, zoals bijvoorbeeld de ‘Chinese tekens workshop’.

 

Kom jij ook naar ons Open Huis? Check de website.

triggr