Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 35 - (30 augustus 2021)
Agenda week 35

Maandag 30 augustus:

Eerste schooldag! Koffie en thee op het plein.

Deze week luizencontrole

 

Dinsdag 31 augustus:

-


Woensdag 1 september:

-

 

Donderdag 2 september:

-

 

Vrijdag 3 september:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Dinsdag 31 augustus: Jennifer van Tol

Woensdag 1 september: Jet van Hameren & Lieke van der Hoorn

ballonnen

Welkom

Maandag 30 augustus gaan er weer veel nieuwe leerlingen starten, wij hebben er alvast onwijs veel zin! We wensen jullie allemaal een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

 

Groep 1/2A, de Paarden, bij juf José en juf Esther:

Mats Vis

Lisa Slof

Naiara Cabrera Cartega

Peter van Eijk

 

Groep 1/2B, de Panda's, bij juf Anja en juf Wendy:

Djace Harteveld

Stef den Haan

Luuk Bocxe

 

Groep 1/2C, de Kikkers, bij juf Wendy en juf Erika:

Sammy Sewbalak

Wietze de Jong

Niels van der Vlugt

 

Groep 3, bij juf Sandra, juf Karlijn, juf José, juf Rina en juf Bianca:

Jaylinn Haneveld

Anouk Appelman

 

Groep 5, bij meester Bryan:

Rylano op den Camp

 

Groep 4/6A, bij meester Eric:

Cas van der Weijden

 

Groep 4/6C, bij juf Anoushka en meester Barend:

Chris Pratt

Jeugdyoga Ter Aar

Vanaf dinsdag 7 september kan jouw zoon of dochter weer meedoen met de jeugdyogalessen in Ter Aar. William Antersijn verzorgt op vakkundige wijze deze lessen.

 

De lessen zijn op de dinsdag van 16.15 tot 17.00 uur. Deze eerste lesserie is er één die bestaat uit 6 lessen. De kosten zijn €15,- in totaal voor deze lesserie. Jouw zoon of dochter leert zichzelf beter kennen op een leuke manier en speelse wijze. Ze leren in contact te komen met hun lichaam, naar binnen gericht (mentaal en emotioneel), maar ook naar buiten gericht.

 

Iets voor jouw zoon of dochter? Meer info vind je hier: https://triggr.nu/agenda/jeugdyoga-18/. Meer info nodig? Whatsapp ons even, kom langs vanaf 30 augustus aan de Middelweg 5 in Ter Aar (ma-di, do-vr), bel naar 0623071268 of mail naar info@triggr.nu

 

Tot dan!

yoga

Catecheseproject 'Het Anker'

Aan de ouders/verzorgers,

 

Binnenkort start in de Rooms Katholieke Parochiefederatie HH. Clara en Franciscus de voorbereiding op de 1e H. Communie. Dat gebeurt in het catecheseproject ‘Het Anker’. U bent daarbij met uw hele gezin welkom. Voor de H. Franciscusparochie is dat in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen en voor de H. Claraparochie in de H. Adrianuskerk in Langeraar.

 

Op zes zondagochtenden verdeeld over het jaar, gaan kinderen én ouders o.l.v. enthousiaste medeparochianen en de pastor aan de slag. Voor iedere leeftijdsgroep tot 12 jaar is er een programma van ontmoeting, activiteiten en bezinning. Tieners zijn van harte welkom om mee te helpen in een kindergroep. Door met anderen te ontdekken en te vieren, daarbij gesteund door de geloofsgemeenschap, bieden we uw gezin een positieve ervaring met het samen komen in de kerk en het christelijk geloof.

 

Is uw zoon of dochter mogelijk nog niet gedoopt, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om hem of haar eerst door het H. Doopsel op te nemen in de geloofsgemeenschap. Oudere kinderen die meer willen weten over God, Jezus en de kerken zich misschien willen voorbereiden op de 1e H. Communie zijn ook van harte welkom.

 

Voor het seizoen 2021-2022 nodigen we belangellende ouders van harte uit om meer informatie te horen en in gesprek te gaan met de leiding van het project en de kindergroepen. De informatieavonden zijn op:

*Maandag 13 september 2021 in de pastorie in Langeraar, om 20.00 uur.

*Maandag 20 september 2021 in de Petruskerk in Roelofarendsveen, om 20.00 uur.

U kunt de avond kiezen die u het beste uitkomt. Om u goed te kunnen ontvangen, is het fijn dat zich aanmeldt. Graag via info@mijnanker.nl

 

Met vriendelijke groeten namens het Anker-kernteam,

 

Marjo Hoogenbosch, pastoraal werker

kerk