Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 15 - (12 april 2021)
Agenda week 15

Maandag 12 april:

Tineke afwezig, invaller is geboekt, maar de naam is nog niet bekend

 

Dinsdag 13 april:

Chantal afwezig, of er vervanging is is nog niet bekend

Nationale buitenlesdag

10.30 uur - Bureau Halt in groep 8 (digitaal)

20.00 uur - Vergadering medezeggenschapsraad


Woensdag 14 april:

-

 

Donderdag 15 april:

-

 

Vrijdag 16 april:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen, alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 10 april: Senna den Haan

Zondag 11 april: Elize Valentijn

Woensdag 14 april: Gwen den Haan

ballonnen

Welkom

Maandag 12 april start Senna den Haan in groep 1/2B, de Panda's, bij juf Anja en juf Wendy. Ook Elize Valentijn start op maandag 12 april, in groep 1/2C, de Kikkers, bij juf Rianne, juf Wendy en juf Lalita. We wensen jullie allebei een fijne en leerzame tijd op Aeresteijn.

DigiD voor coronatesten

Mocht u een afspraak willen maken voor een coronatest, dan is dit online mogelijk via Rijksoverheid.nl/coronatest. Om de afspraak te kunnen maken heeft u een DigiD nodig. Het aanvragen van een DigiD kost gemiddeld drie dagen, het is verstandig om (ook voor uw kinderen) alvast een DigiD aan te vragen. Mocht het zover komen dat een coronatest noodzakelijk is, scheelt dit wachttijd. Ook m.b.t. de uitslag van de test kan het wachttijd schelen. Het inzien van de uitslag kan namelijk weer via de coronatest website door in te loggen met uw DigiD. Indien de uitslag negatief is staat dit hier eerder vermeld dan dat u gebeld wordt.

Coop Doekoe Actie

Van maandag 19 april tot en met zondag 23 mei organiseert Coopsupermarkten samen met Unilever en Arla Foods de Doekoe Scholenactie. Bij aankoop van actieproducten ontvang je speciale Doekoe–munten, die je kunt doneren aan onze school. Zo spaar jij mee voor leuke sport- en spelmaterialen voor op het schoolplein, de gymles of een sportdag om bewegen nog leuker te maken voor onze leerlingen! Spaart u ook mee?

doekoe

Inlineskaten voor de jeugd

skeeleren