Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 10 - (8 maart 2021)
Agenda week 10

Maandag 8 maart:

-

 

Dinsdag 9 maart:

-

 

Woensdag 10 maart:

-


Donderdag 11 maart:

-


Vrijdag 12 maart:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen, alvast van harte gefeliciteerd!

 

Maandag 8 maart: Aya Kamzoun

Dinsdag 9 maart: Lieke Sassen & Xavi van den Brand

Woensdag 10 maart: Michelle Hoogervorst, Kik van der Meijden & Kyano Rodermond

Donderdag 11 maart: Rosalie Rijnschot

Vrijdag 12 maart: Julia Dijkstra & Lukas Lek

ballonnen

Welkom

Maandag 8 maart start Sacha van der Hoorn in groep 1/2C, de Kikkers. Woensdag 10 maart start ook Lieke Sassen in groep 1/2C. Jullie komen bij juf Lalita, juf Wendy en juf Rianne in de klas. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn.

Informatieavond en Open Ochtend

Woensdag 24 maart staat de informatieavond voor nieuwe ouders op de agenda, vervolgens is het op woensdag 31 maart tijd voor de open ochtend. In deze bijzondere tijd zullen we beide momenten digitaal laten plaatsvinden. Bekijk de flyer voor meer inhoudelijke informatie.

Vakantierooster 2021-2022

Via deze link vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2021-2022.

Afscheid Jolanda Vermeulen

Onze onderwijsassistente Jolanda gaat met haar man Kees, eind maart, verhuizen naar Drenthe. Jolanda heeft bijna twintig jaar bij ons op school gewerkt en voor Jolanda gaan wij dan natuurlijk ook een mooi afscheidsfeestje organiseren.


Donderdag 18 maart gaan de groepen 3A en 3B er in de groep een gezellige ochtend van maken. Vanwege corona kunnen wij helaas geen ouders bij het afscheid ontvangen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Miriam Morelisse op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend. Of even mailen naar m.morelisse@wijdevenen.nl.

Collegeadvies locatie IKC Langeraar

De gemeenteraad heeft in een meningvormende raad gesproken over de locatiekeuze voor het IKC in Langeraar. Er was zo weinig discussie over het advies, dat de gemeenteraad het advies als hamerstuk heeft geagendeerd voor de besluitvormende raadsvergadering van 18 maart. Dit betekent dat het besluit 18 maart officieel genomen wordt, maar dat het advies om de huidige schoollocatie te kiezen eigenlijk nu al is overgenomen.

Nieuw lid MR

Graag delen wij u mede dat Paul de Vries de MR van Aeresteijn komt versterken. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met Paul.


Met vriendelijke groet,

Eva, Annemieke, Ester, Simone en Marina

 

Mobieltjes inzamelen

Beste ouders,

 

Laatst heb ik mijn spreekbeurt over mijnbouw gedaan. Daardoor heb ik geleerd dat ze veel metalen (bv goud en platina) uit de grond halen, om in onze mobieltjes te verwerken. Maar om die metalen uit de grond te halen worden er bossen omgekapt, dieren verjaagd en de natuur vervuild.

 

Daarom wil ik er voor zorgen dat er minder van die stoffen uit de mijnen gehaald hoeven worden, zodat de natuur minder vervuild wordt. Ik heb een bedrijf gevonden die al die grondstoffen uit mobieltjes kan halen, zodat ze die kunnen hergebruiken.

 

Nu wil ik oude mobieltjes inzamelen voor hergebruik en daarom heb ik een inzamelbox bij hen aangevraagd en deze mag ik bij de hoofdingang van school neerzetten. Dit bedrijf geeft per volle ingezamelde box ook weer een donatie aan een goed doel, wat je zelf uit mag kiezen. Ik kies ervoor om Stichting Dierenlot te ondersteunen, zodat zij weer dieren in nood bij ons in de buurt kunnen helpen!

 

Dus als u nog oude mobieltjes thuis hebt liggen, kunnen uw kinderen die in de groene bak doen bij de ingang van de school. Heel erg bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Luuk Valentijn

Groep 8