Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 11 - (15 maart 2021)
Agenda week 11

Maandag 15 maart:

-


Dinsdag 16 maart:

-


Woensdag 17 maart:

-


Donderdag 18 maart:

Juf Jolanda neemt afscheid


Vrijdag 19 maart:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen, alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 13 maart: Tom Hoogenboom

Zondag 14 maart: Evi Hassing

Maandag 15 maart: Jasper van Rijn & Yousef Sadiddin

Woensdag 17 maart: Boris van der Jagt & Jason van der Neut

Donderdag 18 maart: Sabine Hoogervorst & Jaylin Raadschelders

ballonnen

Welkom

Maandag 15 maart start Julia Dijkstra in groep 1/2A, de Paarden, bij juf Tineke en juf José. Ook start Shahien Nasimi die dag in groep 8, bij juf Pam en juf Laura. Woensdag 18 maart komt Boris van der Jagt in groep 1/2B, de Panda's, bij juf Anja en juf Wendy en zal Jason van der Neut starten in groep 1/2A bij juf Tineke en juf José. We wensen jullie allemaal een fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Vragenlijst Scholen op de kaart

Beste ouders,


Graag willen wij weer door middel van een kleine vragenlijst van u horen hoe u over onze school denkt. Het is een standaard vragenlijst vanuit "Vensters", u weet wellicht van "Scholen op de kaart". De site waar u scholen gemakkelijk kunt vergelijken.


In voorgaande jaren kreeg u per gezin één formulier mee. We hoorden dan nog wel eens dat ouders dat vervelend vonden omdat zowel vader als moeder apart van elkaar een vragenlijst wilden invullen. Dus vandaar dit jaar voor ieder gezin twee formulieren met op ieder formulier een unieke code. We geven ieder oudste kind van een gezin in principe twee formulieren mee, zodat in ieder gezin twee formulieren ingevuld kunnen worden. Indien van toepassing dus door én vader én moeder.


Daar waar het voor u niet van toepassing is omdat u uw kind alleen opvoedt of als u het invullen van één vragenlijst voldoende vindt, dan mag het andere formulier met de unieke code uiteraard rechtsreeks naar het oud papier.


Dank voor de moeite die u wilt nemen om de vragenlijst in te vullen.


U kunt de vragenlijst invullen tot en met vrijdag 19 maart 2021. Daarna verwerken we de resultaten en bespreken die resultaten met ouderraad en medezeggenschapsraad en dan hopen we dat we op de verbeterpunten weer mooie adviezen krijgen. Uiteraard delen we dan de resultaten en de adviezen via deze ouderinformatie.


Anneke

Informatieavond en Open Ochtend

Woensdag 24 maart staat de informatieavond voor nieuwe ouders op de agenda, vervolgens is het op woensdag 31 maart tijd voor de open ochtend. In deze bijzondere tijd zullen we beide momenten digitaal laten plaatsvinden. Bekijk de flyer voor meer inhoudelijke informatie.

Afscheid Jolanda Vermeulen

Onze onderwijsassistente Jolanda gaat met haar man Kees, eind maart, verhuizen naar Drenthe. Jolanda heeft bijna twintig jaar bij ons op school gewerkt en voor Jolanda gaan wij dan natuurlijk ook een mooi afscheidsfeestje organiseren.


Donderdag 18 maart gaan de groepen 3A en 3B er in de groep een gezellige ochtend van maken. Vanwege corona kunnen wij helaas geen ouders bij het afscheid ontvangen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Miriam Morelisse op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend. Of even mailen naar m.morelisse@wijdevenen.nl.

Palmpasen (school)

Dit jaar mogen we weer palmpaasstokken brengen bij de Aarhoeve. Natuurlijk in iets aangepaste vorm, want we kunnen niet naar binnen. Maar ondanks deze kleine aanpassing is het voor de mensen die in de Aarhoeve wonen erg leuk. Zeker nu veel dingen nog niet doorgaan.


In elke klas zal er een stok mooi versierd worden met knutsels en woorden. Alle kinderen van school mogen iets lekker meenemen dat we aan de stok kunnen hangen / mee kunnen geven naar de Aarhoeve. Belangrijk hierbij is dat het voorverpakte producten zijn. We hopen natuurlijk dat we dit jaar extra mooi versierde stokken, met lekkere etenswaren en mooie woorden, kunnen bezorgen. De kinderen kunnen t/m donderdag 25 maart hiervoor wat lekkers meenemen naar school. 

Gevonden voorwerpen

Er zijn weer veel gevonden voorwerpen op school! Vandaag is er een rondje langs de klassen gemaakt, wat nog over is staat op de foto hieronder. Ziet u iets bekends? Vraag uw kind om dit op te halen bij de gevonden voorwerpen bak en mee naar huis te nemen. Alles wat er volgende week nog ligt gaat in de kledingcontainer op het plein.

gevonden voorwerpen

Vacatures Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van WIJ de Venen is op zoek naar twee nieuwe leden voor de aandachtsgebieden Financiën en HRM. Meer informatie vindt u op de website.

Palmpasen 2021

Beste ouders en kinderen,

 

Iedereen weet: Het is ontzettend leuk om iemand te verrassen! Het maakt niet uit of je iemand echt kent of dat het een onbekende is. Iemand blij maken is altijd mooi. Je kunt denken aan mensen die ziek zijn of eenzaam, vooral in deze tijd, of mensen die je heel erg lief vindt en erg mist!

 

Maak voor hen een mooie Palmpasen stok!!

 

Normaal gesproken is er in het koetshuis een middag waarop de Palmpasenstokken gemaakt kunnen worden. Dat kan nu helaas niet…

 

Daarom hebben we iets anders bedacht. Een compleet “doe het zelf” pakket. Het pakket kost €7,50. De opbrengst hiervan is voor de vastenactie van de kerk. De actie is om jongeren in Aziatische landen beroepsonderwijs aan te kunnen bieden. Zo maken we niet alleen de ontvanger van de Palmpasenstok heel blij maar ook het doel van de vastenactie. Dubbel geluk dus. Je kunt het pakket bestellen bij Agnes van Schie. (schie10@zonnet.nl) Bestellen kan tot en met 17 maart.

 

Voor meer informatie, klik hier.

 

Groetjes en tot de 27e maart,

Pastor André