Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 6 - (8 februari 2021)
Agenda week 6

Maandag 8 februari:

Kinderen mogen weer naar school!

 

Dinsdag 9 februari:

20.00 uur - Vergadering medezeggenschapsraad

 

Woensdag 10 februari:

-


Donderdag 11 februari:

-

 

Vrijdag 12 februari:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 6 februari: Lucas Griffioen & Thijs Overbeeke

Maandag 8 februari: Lisanne Verkerk

Dinsdag 9 februari: Lieke Klerkx

Donderdag 11 februari: Soufyan Abaqouy & Leah Egberts

Vrijdag 12 februari: Gijs Hoogervorst

ballonnen

Welkom

Op maandag 8 februari start Lucas Griffioen in groep 1/2A, de Paarden, bij juf Tineke & juf José. Ook Ayah Hassan is in deze groep gestart. We wensen jullie allebei een fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Informatieavond en Open Ochtend

Woensdag 24 maart staat de informatieavond voor nieuwe ouders op de agenda, vervolgens is het op woensdag 31 maart tijd voor de open ochtend. In deze bijzondere tijd zullen we beide momenten digitaal laten plaatsvinden. Bekijk de flyer voor meer inhoudelijke informatie.

Opening bieb komende 2 weken

Komende twee weken zal onze schoolbieb nog niet open zijn op de normale tijden. Om ervoor te kunnen zorgen dat de kinderen wel hun boeken kunnen ruilen is het volgende afgesproken. 


A.s. woensdag 10/2 kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 de boeken ruilen. Dit zal klas voor klas gaan, zodat er geen kinderen van groepen gemengd worden. Zorgt u ervoor dat uw kind alle biebboeken maandag gelijk mee naar school neemt? 


De week erna, woensdag 17/2, kunnen de kinderen van groep 1 en 2 de boeken ruilen. Ook dit zal klas voor klas gaan, zodat er geen kinderen van groepen gemengd worden. Zorgt u ervoor dat u uw kind alle biebboeken volgende week mee naar school geeft? 


Daarnaast kijken we of het mogelijk is om in de week van 15 februari de bieb één of twee keer te openen voor groep 3 t/m 8 onder begeleiding van de "biebleerlingen" van onze school. Dit is onder voorbehoud. 

Brief Wij de Venen - Heropening scholen

Beste ouders/verzorgers,


Maandag a.s. gaan onze scholen weer open. We zijn oprecht blij voor u en uw kinderen, want
kinderen horen gewoon naar school te kunnen. Tegelijkertijd wil ik u ook eerlijk laten weten dat wij
er zelf best dubbel in zitten. Ongetwijfeld hoort en leest u daar van alles over in de media. Maar u
mag er op rekenen dat wij uw kinderen maandag weer met open armen ontvangen! Klik hier voor de uitgebreide brief en de poster van het ministerie.

 

Vriendelijke groet,

Thea Janson

Happy Stones

Misschien hebben jullie er al van gehoord: Happy Stones , Keitof stenen of Doodle stones. Het zijn vrolijke zelfgemaakte stenen die rond zwerven door Nederland. (Zie bijlage voor een volledige uitleg ). Hoe leuk zou het zijn als we met heel SKL mee gaan doen aan dit KEI toffe initiatief!? Het is voor alle leeftijden, creatief bezig zijn, opvulling van de dag en lekker buiten zijn! Wij zijn al begonnen met stenen versieren en hier en daar liggen er al stenen verstopt. Gaan jullie ook opzoek of nog leuker maak en verstop je eigen stenen, hoe meer er verstopt liggen hoe leuker het wordt!