Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 9 - (1 maart 2021)
Agenda week 9

Maandag 1 maart:

-


Dinsdag 2 maart:

-

 

Woensdag 3 maart:

-

 

Donderdag 4 maart:

-

 

Vrijdag 5 maart:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 20 februari: Randy Baptista & Sem Rademaker

Maandag 22 februari: Steven van der Hoorn

Woensdag 24 februari: Jop Servaas

Donderdag 25 februari: Amy Hoogervorst & Deen Zaalberg

Vrijdag 26 februari: La Toya Blauw

Zaterdag 27 februari: Lindsay van den Berg & Jesse Koeleman

Maandag 1 maart: Len Riethoven & Evi ter Schuur

Dinsdag 2 maart: Sam Slof

Woensdag 3 maart: Dave van Doorn & Elise Leers

Vrijdag 5 maart: Finn Bosland & Sacha van der Hoorn

ballonnen

Welkom

Maandag 1 maart start Randy Baptista in groep 1/2B, de Panda's, bij juf Anja en juf Wendy. We wensen Randy een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn.

Informatieavond & Open Ochtend

Woensdag 24 maart staat de informatieavond voor nieuwe ouders op de agenda, vervolgens is het op woensdag 31 maart tijd voor de open ochtend. In deze bijzondere tijd zullen we beide momenten digitaal laten plaatsvinden. Bekijk de flyer voor meer inhoudelijke informatie.

Vakantierooster 2021-2022

Via deze link vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2021-2022.

Online kinderactiviteiten - Parkvilla

Het is bijna voorjaarsvakantie! En kinderen hoeven zich niet te vervelen. Dat is ook een fijn gegeven voor de ouders. Parkvilla heeft namelijk een afwisselend digitaal programma samengesteld voor alle leeftijden en interesses. Voor swingende kids van 6-10 jaar start in de vakantie de korte online cursus Dansmix. Maar liefst vijf verschillende kinderfilms staan klaar in het online filmhuis genaamd Picl. Voor de creatieve vingers is er een eenmalige workshop 3D landschap, een soort platte kijkdoos. Van 13 t/m 28 februari zijn er dagelijks online drie theatervoorstellingen te zien, zodat de magie van theater ook voor kinderen niet verloren gaat tijdens deze periode. Ook staan er Energizers voor binnen 5 minuten meer plezier en energie. Voor meer informatie, lees de flyer of kijk snel op: www.parkvilla.nl/voorjaarsvakantie

Altior - March Specials

Altior heeft in maart allerlei sportieve activiteiten voor de jeugd op het programma staan. Denk aan een open training, voetbaldarts, bubble voetbal en nog meer! Bekijk de flyer voor meer informatie.

Ouder-Kind #Maandchallenge

Twee jonge ondernemers slaan de handen in één om de gemeente nieuwkoop fit te houden. Juist in deze tijd is er behoefte aan vitaliteit en positiviteit. Jworxout & YOFI organiseren daarom in de maand maart een Ouder-Kind maandchallenge. Deze challenge staat in het teken van gezondheid binnen de gemeente Nieuwkoop. In de maand maart ontvangen de mensen via een besloten facebook groep waardevolle weetjes over fysieke en mentale gezondheid, heerlijke recepten en uitdagende workouts. Aan het eind van de week wordt er afgesloten met een quiz. Lukt het deze vragen goed te beantwoorden? Woon je in de gemeente nieuwkoop? Dan maak je kans op te gekke prijzen.


Deelname is GRATIS.


Sportieve groetjes,
Jworxout & YOFI

poster