Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 7- (15 februari 2021)
Agenda week 7

Maandag 15 februari:

-

 

Dinsdag 16 februari:

-

 

Woensdag 17 februari:

-

 

Donderdag 18 februari:

-

 

Vrijdag 19 februari:

Verkleedochtend, alle kinderen mogen verkleed komen

12.00 uur - Alle kinderen vrij i.v.m. voorjaarsvakantie

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zondag 14 februari: Danisha Blauw & Stan van Kints

Maandag 15 februari: Ties van der Hoorn

Donderdag 18 februari: Phileine van der Hoorn & Beau de Vries

ballonnen

Opening bieb

Komende week zal onze schoolbieb nog niet open zijn op de normale tijden. Afgelopen week is groep 3 t/m 8 aan de beurt geweest. A.s. woensdag, 17/2, kunnen de kinderen van groep 1 en 2 de boeken ruilen. Ook dit zal klas voor klas gaan, zodat er geen kinderen van groepen gemengd worden. Zorgt u ervoor dat u uw kind alle biebboeken volgende week mee naar school geeft? 


Daarnaast kijken we of het mogelijk is om in de week van 15 februari de bieb één of twee keer te openen voor groep 3 t/m 8 onder begeleiding van de "biebleerlingen" van onze school. Dit is onder voorbehoud. 

Vrijdag 19 februari - Verkleedochtend

Vrijdag 19 februari staat de verkleedochtend op de planning. I.v.m. de huidige maatregelen wordt er dit jaar niet gefeest op het plein, maar viert iedere klas een (binnen de regels passend) feestje in het eigen lokaal. Kinderen mogen uiteraard verkleed komen! Met elkaar maken we er dan toch een gezellige ochtend van.

Afscheid Meester Hanne

Beste ouder/verzorger/leerling,

 

De afgelopen 3 schooljaren ben ik de gymleerkracht geweest op basisschool Aeresteijn. Met heel veel plezier en energie heb ik de afgelopen jaren de leerlingen bewegingsonderwijs gegeven. Natuurlijk hoop ik dat ze hier iets van hebben geleerd :).

 

Maar heel leuk voor mij, ik heb een nieuwe uitdaging gevonden waar ik mij helemaal op kan storten. Bij de gemeente Nieuwkoop zal ik aan het werk gaan als jeugdwerker. Dit houd in dat ik jongeren tussen de 12 en 27 jaar ga helpen met van alles en nog wat. Een leuke nieuwe uitdaging. Maar helaas komt er hierdoor een einde aan mijn gymlessen bij basisschool Aeresteijn. Na de voorjaarsvakantie zal ik dan ook niet meer aanwezig zijn. Ik ga de leerlingen en collega’s van Aeresteijn natuurlijk missen en zal zeker nog een keer op bezoek komen.

 

Met sportieve groeten,

Meester Hanne

Stichting !Triggr - Wintergames

Doe mee aan Wintergames, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland (ministerie VWS).

 

Coronaproof sport- en beweegactiviteit voor de jeugd in de voorjaarsvakantie! Dinsdag 23 februari kun je, tussen 12.00 en 15.00 uur, gratis, bij stichting !Triggr komen tafelvoetballen en/of tafeltennissen.

 

Jeugd tot en met 12 jaar mag met 4-en komen tafelvoetballen en tafeltennissen.

Jongeren van 13 tot en met 17 jaar mogen met 2-en komen tafeltennissen.

 

Wij hebben de tafels en bijbehorende materialen! En een glas drinken en wat lekker voor wie daar trek in heeft. Deze activiteit vindt buiten plaats, indien nodig overdekt. Iedereen moet, vanwege corona, een tijdslot van 30 minuten reserveren. Volg de link: voor meer info en om te reserveren.

 

De deelname is gratis. Dus heb je zin – of ben je gewoon heel erg aan toe – om iets leuks te doen in de voorjaarsvakantie, reserveer dan je plekje en kom dan naar stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Achterzijde brandweer.

 

Deze middag is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Stichting Triggr uit Ter Aar, Gemeente Nieuwkoop en de Wintergames. De Wintergames worden gepowered door de Johan Cruyff Foundation, de Krajicek Foundation én Sociaal Werk Nederland, ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

logo