Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 49 - (6 december 2021)
Agenda week 49

Maandag 6 december:

Wendy afwezig, Femke Hamwijk in groep 1/2C

Leerlingen van groep 1 t/m 4 mogen om 09.30 uur beginnen (niet verplicht!)


Dinsdag 7 december:

Wendy afwezig, Femke Hamwijk in groep 1/2C

Anouk met verlof, Amber Hoogeveen in groep 4/6


Woensdag 8 december:

13.30 uur - Leerlingraad

 

Donderdag 9 december:

Wendy afwezig, Jantine Griffioen in groep 1/2B

20.00 uur - Vergadering gemeenschappelijke medezeggenschapsraad


Vrijdag 10 december:

Wendy afwezig, Jantine Griffioen in groep 1/2B

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 4 december: Sophie Hutten

Woensdag 8 december: Jesse Verhage & Manuel Zwetsloot

Donderdag 9 december: Jill Hollem & Jesse Rademaker

Vrijdag 10 december: Lana Bon & Jurre van Lammeren

ballonnen

Belangrijke agendapunten

Donderdag 23 december: Kerstdag in alle groepen + kerstlunch

Vrijdag 24 december: Alle leerlingen om 12.00 uur vrij i.v.m. kerstvakantie!

Welkom

Maandag 6 december start Jasmijn van Eijk in groep 1/2C, de Kikkers, bij juf Erika en de invallers van juf Wendy. We wensen Jasmijn een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn.

Nieuwe collega's groep 1/2

Beste ouders,


Met veel Aeresteijngeluk is onze vacatureruimte in de groepen 1/2 ingevuld.

 

Op 1 januari zal bij ons in dienst komen:

Ingrid Litjens. 
Zij heeft al meerdere keren ingevallen in groep 1/2b. Zij zal op maandag, donderdag en vrijdag gaan werken in de groep 1/2b De Panda's.


Op 1 februari zal bij ons komen werken:
Hinke Tillema.
Zij is helemaal nieuw in onze stichting en dus ook bij ons op school. Zij zal op dinsdag en woensdag (in eerste instantie als vervanger van juf Wendy) gaan werken in de groep 1/2b De Panda's.


Ook zal op 1 februari bij ons komen werken: 
Anita Extercatte.
Zij is zeker niet nieuw in onze stichting. Heeft even even een uitstap gemaakt buiten onze stichting, maar is weer terug en daar zijn we blij mee. Zij zal op maandag, dinsdag en woensdag werken in de groep 1/2 c De Kikkers. In eerste instantie zal zij werken als vervanger van juf Wendy. In deze groep werkt juf Erika op woensdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is er dus een kleuterjuf extra, die werkzaamheden kan verrichten in heel de kleuterbouw.


Wij zijn blij met deze nieuwe aanwinsten!!!!!


Voor de periode vanaf nu tot 1 februari is voor Wendy vervanging aangevraagd bij RTC Cella.

 
 
Met vriendelijke groet,

Anneke Zantboer

Kerstmis 2021

Door de nieuwe maatregelen die laatst zijn ingevoerd, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om de kerstviering zoals u deze van ons gewend bent ('s avonds naar de kerk en eten in de klas) te cancelen. In plaats daarvan organiseren wij op donderdag 23 december in iedere klas een heuse kerstdag!

 

Op deze dag maken we het gezellig in alle groepen, worden er leuke activiteiten gedaan en gaat het vooral om de fijne en warme sfeer. Die dag zullen we ook kerstlunchen met elkaar, in iedere groep komen hapjes waar we met elkaar van kunnen genieten. De wijze waarop deze hapjes tot stand komen verneemt u binnenkort via de groepsleerkracht(en) van uw kind(eren). De kinderen maken dit jaar zelf dus geen hapjes. Ook het drinken van de kinderen wordt geregeld, tevens als papieren bordjes, bekers, e.d. Kortom, de kinderen hoeven die dag geen lunch mee te nemen!

 

Op deze manier hopen we met elkaar toch een fijne kerst te hebben, laten we duimen dat het volgend jaar allemaal weer kan zoals we gewend zijn!

Gemeente Nieuwkoop heeft jouw hulp nodig!

Vind je verkeersveiligheid belangrijk? Lees dan snel verder.

 

Drempels, wegversmallingen en verkeersborden. Allemaal maatregelen die ervoor moeten zorgen dat automobilisten zich aan de snelheid houden. Toch gebeurt dit niet altijd waardoor er gevaarlijke situaties in het verkeer kunnen ontstaan… Hier willen wij graag samen met jou iets aan doen!

 

Met de campagne “bekende gezichten” willen we ervoor zorgen dat automobilisten zich aan de juiste snelheid houden. Het plan is om in februari/maart rondom scholen en doorgaande wegen borden te plaatsen met hierop bekende gezichten. In plaats van standaard posters met een model, willen we herkenbare personen uit de omgeving op de poster zetten. Want zeg nou zelf, je neemt toch eerder advies aan van een bekende dan van een vreemde?

 

Wil jij graag bijdragen aan een veilige verkeerssituatie in de wijk of rondom de school? En zou je het leuk vinden model te staan? Help ons dan een handje mee en geef je op. Iedereen is welkom van leerkracht tot leerling. Laten we met elkaar ons best doen om de wijk een stukje veilig te maken.

 

Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden door voor 20 december een email te sturen naar redactie@nieuwkoop.nl. Na 20 december gaan we het maken van de foto’s inplannen tussen half januari en half februari (woensdagmiddag).