Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 44 - (1 november 2021)
Agenda week 44

Zaterdag 30 oktober:

Klusochtend tuingroep

 

Maandag 1 november:

Wendy afwezig, Femke Hamwijk in groep 1/2C


Dinsdag 2 november:

Wendy afwezig, Femke Hamwijk in groep 1/2C


Woensdag 3 november:

-


Donderdag 4 november:

Wendy afwezig, Jantine Griffioen in groep 1/2B

Tijs afwezig, Monique Diederik in groep 4/6


Vrijdag 5 november:

Wendy afwezig, Femke Hamwijk in groep 1/2B

Tijs afwezig, Monique Diederik in groep 4/6

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 30 oktober: Lotte Hassing & Femke van der Hoorn

Donderdag 4 november: Fay Slof

ballon

Belangrijke agendapunten

Donderdag 25 november: Studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!

Vrijdag 26 november: Studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!

Maandag 29 november: Studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!

Vrijdag 3 december: Sinterklaasfeest, groep 1 t/m 4 om 12.00 uur vrij

Maandag 6 december: Leerlingen van groep 1 t/m 4 mogen om 09.30 uur beginnen, dit is niet verplicht!

Vrijdag 17 december: 12.30 uur - Talentenmiddag groep 5 t/m 8

Woensdag 22 december: 17.00 uur - Kerstviering

Donderdag 23 december: Leerlingen van groep 1 t/m 4 mogen om 09.30 uur beginnen, dit is niet verplicht!

Vrijdag 24 december: Alle leerlingen om 12.00 uur vrij i.v.m. kerstvakantie!

Gratis reparatie fietsverlichting

De herfst is begonnen en de dagen worden weer korter. In deze tijd van het jaar is het extra belangrijk dat het licht op je fiets het doet. Daarom organiseren de regio, gemeenten, Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland in Holland Rijnland, samen met rijwielhandelaren en met Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland weer een fietsverlichtingsactie. Bij de deelnemende rijwielhandelaren kun je op de actiedag je verlichting laten controleren. Wanneer reparatie nodig is, hoeft alleen het materiaal te worden betaald, en dus geen arbeidsloon. In de aansluitende week kun je ook nog bij de deelnemende rijwielhandelaren terecht. Zij geven dan 10% korting op de totale kosten (materiaal plus arbeidsloon) van reparatie van fietsverlichting.

 

De actiedag is op 6 november en de 10% korting geldt daarna nog van 8 tot en met 13 november bij alle deelnemende fietsenzaken. Klik hier om te zien welke fietsenzaken deelnemen aan de actie.

Zaterdag 20 november - Sinterklaas in Langeraar

Beste ouder(s)/verzorger(s),

  

Zaterdag 20 november is het weer zover! Rond 10.30 uur verwachten wij Sinterklaas en zijn Pieten met de boot bij de grote brug aan de Smidskade. Hoe het programma er precies uit zal zien is afhankelijk van de coronamaatregelen die volgende week bekend worden gemaakt. Noteer 20 november alvast in uw agenda, dan hoort u volgende week meer!  

 

Groetjes Sint comité Langeraar 

Jeugd nieuwsbrief !Triggr

Er zijn bij stichting !Triggr, cultureel centrum in Ter Aar, veel toffe activiteiten waar jeugd aan mee kan doen. Zo is er op maandag tekenles, op woensdag drumles, op donderdag gitaarles, en nog veel meer. Bekijk de nieuwsbrief voor het complete overzicht en meer informatie.

Sport & Fun Run Langeraar

Ben jij de Tarzan of Jane die zich staande weet te houden in een 45 meter lange jungle. Kom jij het 22 oktober proberen? Wij hopen op nog veel meer inschrijvingen dus koop in de shop jouw ticket en zeg het door aan al je vrienden, familie en kennissen. Hieronder nog het programma en de link om eventueel door te sturen. 


Ga jij met het gezin of met een vriendengroep dé uitdaging aan voor het goede doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 


Op vrijdag 22 oktober 2021 organiseren wij, Jworxout, YOFI en Oefentherapie voor Kinderen, een sportieve obstacle run. Dit event, inclusief maar liefst drie verschillende area’s (workout, shopping, relaxing), zal plaatsvinden op het Jworxout terrein (Altiorplein 1) in Langeraar. 


Ouders en kinderen (t/m 14 jaar)
--> van 10:00 – 13:00 uur 
--> ongeveer 3 tot 5 kilometer


Volwassenen (vanaf 15 jaar)
--> van 14:00 – 17:00 uur 
--> ongeveer 8 tot 10 kilometer 


Voor jong en oud dus! Daarnaast zullen er de gehele dag goede doelen en lokale ondernemers met marktkraampjes staan. Dus ook opa’s, oma’s, vrienden en familie zijn welkom om te komen kijken en ondertussen een versnapering of drankje te nemen. Op een feestelijke manier werken aan je gezondheid, inclusief goede doelen en lokale ondernemers steunen. Yeah!


De inschrijfkosten voor de Sport & Fun Run bedragen €5,- euro per persoon, waarvan maar liefst 50% naar het goede doel gaat! Hoe gaaf is dat?! Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op via de deze link.

 

Altior Vrouwen 1 organiseert!

altior