Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 40 - (4 oktober 2021)
Agenda week 40

Maandag 4 oktober:

Dierendag

Wendy afwezig, vervanging voor groep 1/2C nog niet bekend

Sportcoach David van der Sterren start met de gymlessen

School op Seef verkeerslessen groep 3 & 5

20.00 uur - Jaarvergadering medezeggenschapsraad & ouderraad

 

Dinsdag 5 oktober:

Wendy afwezig, José Karperien in groep 1/2C

School op Seef verkeerslessen groep 4/6


Woensdag 6 oktober:

Start Kinderboekenweek

Tijs afwezig


Donderdag 7 oktober:

Wendy afwezig, vervanging voor groep 1/2B nog niet bekend

Tijs afwezig, vervanging Saskia Hoogervorst

School op Seef verkeerslessen groep 7 & 8

Vanaf 15.00 uur - Startgesprekken groep 1 t/m 8

 

Vrijdag 8 oktober:

Wendy afwezig, José Karperien in groep 1/2B

Tijs afwezig

School op Seef verkeerslessen groep 1/2

12.30 uur - Talentenmiddag groep 5 t/m 8

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 2 oktober: Luuk Bocxe & Jule van der Ploeg

Zondag 3 oktober: Linn van Eijk

Maandag 4 oktober: Tygo Egberts

Woensdag 6 oktober: Riv van Eijk

Vrijdag 8 oktober: Malak Hassan & Ben den Haan

ballon

Startgesprekken 7 & 12 oktober

Donderdag 7 en dinsdag 12 oktober staan de startgesprekken op de agenda, u heeft hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen. Via deze uitnodiging kunt u een tijdvak kiezen waarop het gesprek plaatsvindt. We zijn blij te melden dat dit gesprek weer fysiek op school plaats kan vinden! In groep 7 & 8 zijn de kinderen ook aanwezig bij het gesprek. In de groepen 5 & 6 is dit naar wens van ouder en kind. We zien u, en eventueel uw kind(eren), volgende week, of de week erna, graag op school!

De boekenwinkel op school!

In samenwerking met boekhandel Haasbeek Herenhof maken we dit jaar een echte kinderboekenwinkel op school. Dit zal gebeuren op maandag 11 oktober. De winkel is geopend tussen 12.00 en 16.00 uur. Een mooie kans voor u om samen met uw kind een mooi boek te kopen. U hoeft er dit jaar het dorp niet voor uit. Om te voorkomen dat we met veel ouders/kinderen tegelijk in een ruimte staan, is de winkel dit jaar op intekening, u kunt dus niet vrij naar binnen lopen. U ontvangt hiervoor komende week via Schoudercom een bericht. Mocht u onder schooltijd intekenen, kunt u voor dat moment uw zoon/dochter even uit de klas halen om samen een mooi boek te zoeken. Daarna gaat uw zoon/dochter weer terug naar de eigen klas.

 

Haasbeek neemt een mooie selectie van boeken mee die u kunt bekijken. Ze liggen per leeftijdsgroep gesorteerd. Op een bestellijst vult u in welk boek u wilt bestellen. Afrekenen kan per pin, contant afrekenen is ook mogelijk. Haasbeek zorgt ervoor dat de bestelde boeken zo snel mogelijk op school komen, ze worden in de klassen afgeleverd. 20% van de opbrengst krijgt de school, om te besteden aan nieuwe biebboeken! Komt u ook gezellig een kijkje nemen?

 

Naast deze "boekwinkel op school", nemen wij net als vorig jaar ook weer deel aan de kassabonnen actie van boekhandel Haasbeek Herenhof. Wanneer u in de periode van 1 t/m 15 oktober bij Haasbeek Herenhof een kinderboek koopt, levert u de kassabon hiervan in bij juf Chantal of juf Simone. Aan het einde van de periode wordt het totale verkoopbedrag opgeteld. Van dit bedrag is 20% voor onze school om te besteden aan nieuwe biebboeken. Deze actie geldt alleen voor de verkoop van kinderboeken.

Uitnodiging digitale jaarvergadering OR/MR

Maandag 4 oktober is de digitale jaarvergadering van de Ouderraad/Medezeggenschapsraad. Komt u ook? U bent van harte welkom.


Aanvang: 20.00 uur
Locatie: digitaal via MS Teams

 

Wij horen graag of u digitaal aanwezig bent bij de vergadering. U kunt dit doorgeven via Schoudercom aan de ouderraad. U ontvangt dan alle stukken en op de dag van de vergadering ontvangt u de link om deel te nemen.  

 

Tot 4 oktober.

Informatieavonden Leo Kanner VSO

Om te helpen bij het kiezen van een geschikte school voor voortgezet onderwijs houden wij elk schooljaar twee informatieavonden voor ouders of verzorgers waarvan het kind interesse heeft om zich te laten inschrijven op de Leo Kannerschool VSO.

 

Voor schooljaar 2022-2023 zijn de informatieavonden op woensdag 6 oktober 2021 en dinsdag 26 oktober 2021. Van belang is te vermelden dat wij ouders adviseren eerst de informatieavond te bezoeken, alvorens zij de intakeprocedure in gaan. Via de link kunnen zij zich aanmelden voor de informatieavond.

 

Aanmelding van aspirant-leerlingen start 1 november en sluit op maandag 10 januari 2022. Indien er een loting zal plaatvinden zal dit eind januari zijn. Meer informatie ontvangen ouders op de informatieavond en vanaf 1 oktober 2021 is dit ook terug te vinden via deze site.

Sport & Fun Run Langeraar

Ga jij met het gezin of met een vriendengroep dé uitdaging aan voor het goede doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op vrijdag 22 oktober 2021 organiseren wij, Jworxout, YOFI en Oefentherapie voor Kinderen, een sportieve obstacle run. Dit event, inclusief maar liefst drie verschillende area’s (workout, shopping, relaxing), zal plaatsvinden op het Jworxout terrein (Altiorplein 1) in Langeraar. Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er een feestelijke en sportieve obstacle run georganiseerd voor ouders en kinderen (tot en met 14 jaar) en van 14.00 tot 17.00 uur voor volwassenen (vanaf 15 jaar). Voor jong en oud dus!

 

Daarnaast zullen er de gehele dag goede doelen en lokale ondernemers met marktkraampjes staan. Dus ook opa’s, oma’s, vrienden en familie zijn welkom om te komen kijken en ondertussen een versnapering of drankje te nemen. Op een feestelijke manier werken aan je gezondheid, inclusief goede doelen en lokale ondernemers steunen.

 

De inschrijfkosten voor de Sport & Fun Run bedragen €5,- euro per persoon, waarvan maar liefst 50% naar het goede doel gaat! Hoe gaaf is dat?! Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op via deze link of de QR code in deze flyer.