Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 5 - (1 februari 2021)
Agenda week 5

Maandag 1 februari:

Deze hele week thuisonderwijs i.v.m. lockdown!

 

Dinsdag 2 februari:

-

 

Woensdag 3 februari:

19.30 uur - Vergadering ouderraad

 

Donderdag 4 februari:

-

 

Vrijdag 5 februari:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zondag 31 januari: Jake den Haan

Dinsdag 2 februari: Mila Bon & Bram Kouwenhoven

Donderdag 4 februari: Mirthe Valentijn

ballonnen

Welkom

Woensdag 3 februari start Mila Bon in groep 1/2C de Kikkers, bij juf Lalita, juf Rianne en juf Wendy. We wensen Mila een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Informatieavond en Open Ochtend

Woensdag 24 maart staat de informatieavond voor nieuwe ouders op de agenda, vervolgens is het op woensdag 31 maart tijd voor de open ochtend. In deze bijzondere tijd zullen we beide momenten digitaal laten plaatsvinden. Bekijk de flyer voor meer inhoudelijke informatie.

Help je puber de coronaperiode door

Het Centrum voor Jeugd & Gezin houdt donderdag 4 feburari het webinar 'Help je puber de coronaperiode door'. Tischa Neve, bekende kinderpsycholoog en opvoedkundige, geeft de lezing. De lezing is bedoeld voor alle ouders van kinderen van 11 tot 16 jaar in de regio Hollands Midden. Het is een online lezing vol voorbeelden en praktische tips die ouders direct in de praktijk kunnen toepassen. Kijk op de website voor meer informatie.

Webinar - 'Hoe vertellen we het de kinderen'

Als je gaat scheiden, dan komt er een moment dat je het aan je kind(eren) moet vertellen. Veel ouders zien hier tegenop. Het is dan ook een ingewikkeld gesprek. Want hoe vertel je het de kinderen? Wat is het beste moment? Welke vragen zullen de kinderen hebben? Tijdens deze webinar gaan we in op deze vragen. Je krijgt handvatten om het gesprek samen voor te bereiden en je krijgt inzicht in welke vragen je kinderen kunnen hebben. Ook is er aandacht voor de periode na het gesprek met je kind(eren). Kortom, alles komt aan bod waardoor jullie op een goede manier aan de kinderen kunnen vertellen dat jullie gaan scheiden. Bekijk hier de flyer.

Zomerkamp

Beste ouders,

 

In ons bisdom Rotterdam worden ieder jaar geweldig leuke zomerkampen georganiseerd. Een week vol met sport en spel, buiten-zijn en bezinning. In deze flyer vindt u de informatie over de – niet zo dure – zomerkampen voor verschillende leeftijden.

 

Pastor Marjo Hoogenbosch