Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 39 - (21 september 2020)
Agenda week 39

Maandag 21 september:

Deze week start de plusklas en pluszorgklas

 

Dinsdag 22 september:

-


Woensdag 23 september:

Introductielessen Starti (groep 4 t/m 8)

Theatersteijn groep 1/2C & 4 (digitaal)

19.30 uur - Informatieavond groep 1/2 & 4 t/m 7 (digitaal)

20.30 uur - Informatieavond groep 3 & 8 (digitaal)

 

Donderdag 24 september:

-

 

Vrijdag 25 september:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 19 september: Elise Keijzer

Maandag 21 september: Ayoeb Kamzoun & Evy Langelaan

Dinsdag 22 september: Fleur van den Boogaard, Isabelle van der Hoorn & Femke Sanders

Woensdag 23 september: Bo Koeleman, Fenna Rijsdijk & Dex Rodermond

Donderdag 24 september: Samantha Versluis

ballon

AVG & Toestemming beeldmateriaal

Als school zijn wij verplicht u te vragen naar toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van uw kind(eren). Wij hebben voor u een korte vragenlijst hierover klaargezet in Schoudercom. U kunt deze invullen via:

 

Op de desktop: via Mijn gegevens
In de App: via Meer > Privacy en overige vragen

 

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze in te vullen?


Alvast bedankt!

Kindcentrum Langeraar

Er wordt al hard gewerkt aan de tot standkoming van het Kindcentrum. Team Aeresteijn en team SKL (kinderopvang Liemeer) hebben regelmatig bijeenkomsten waarin gewerkt wordt aan een visie zodat straks alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit gaat voorspoedig! Veel activiteiten en feesten worden al samen opgevangen, alleen wat is nu een Kindcentrum zonder naam? Daar hebben we jullie hulp voor nodig! Met dit filmpje willen we we jouw hulp vragen! Ben jij degene die straks ons nieuwe Kindcentrum van zijn naam heeft voorzien? We hopen dat jullie allemaal meedenken!


Ideeën kunnen vanaf maandag 21 september tot vrijdag 16 oktober ingeleverd worden in de daarvoor bestemde brievenbussen. Deze vind je bij Aeresteijn, SKL en de Spar. Lever je jouw idee liever digitaal in? Dat kan door een mailtje te sturen naar l.kroes@wijdevenen.nl of door de QR code te scannen op de posters. Succes! Wij zijn heel benieuwd!

Sinterklaasfeest 2020

Via deze link vindt u een brief met daarin het bestuurlijk besluit van WIJ de Venen omtrent het Sinterklaasfeest. We zorgen er met elkaar voor dat het, ook in de huidige coronatijd, een prachtig feest gaat worden.

Namen Kunstwerk

Afgelopen maandag is het kunstwerk op het schoolplein onthuld, daarbij is gekozen voor de volgende naam: 'Elke bloem is uniek, samen zijn we een meesterwerk'. Er waren echter nog veel meer inzendingen, deze willen we hieronder toch graag met u delen.

 

Aeretreehappiness

Pluk

Every flower blooms in it's own time

Belize

NarcissenSteijn

Bloeiende kinderen

Bloemenpoort

Pauwerkids

Bloemenmeisje

Het hart van bloemen

Bloemenschool

Samen zijn we blij

Vogeltje

De vrolijke wereld

De mooie bloemen van Aeresteijn

De allerleukste school van de wereld

Wij maken Aeresteijn heel mooi

Spike

Bloemen van Aeresteijn

Sjaak

Bruin flower

Solidair

Kindervreugd

beeld

Voetballen bij Altior

Voetballen bij Altior is mogelijk voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. De mini’s (geboortejaar 2014) trainen elke zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur op het veld bij Altior. Heb je zin om een keer mee te doen meld je dan, samen met je ouder(s), aan bij de trainer (Sjoerd van Weeren) op het veld.

 

Voor alle andere leeftijden is er ook ruimte om mee te trainen zodat je kennis kunt maken met voetbal. Je kunt vrijblijvend 3x mee trainen zonder dat je lid bent. Meldt u zich met uw kind op de eerste maandag van de nieuwe maand bij de trainer. Op deze maandag kunnen de kinderen die kennis willen maken met voetbal meetrainen. De trainingen voor de jongste jeugd starten om17.30 uur. 

 

Heb je vragen over de trainingen, trainingstijden, het lidmaatschap of andere zaken? Kijk dan op onze website of mail naar info@altior.nl.

Ouderbijeenkomsten Echtscheiding

Cardea nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst over wat de gevolgen van een moeilijk lopende scheiding voor u en voor uw kind betekent. De informatie is zowel bedoeld voor ouders die net zijn of gaan scheiden als voor ouders die al langere tijd in een lastig situatie met elkaar zitten en al hulpverlening hebben (gehad). De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond 28 september en dinsdagochtend 29 september. Bekijk de bijhorende flyers via de links.