Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 25 - (15 juni 2020)
Agenda week 25

Maandag 15 juni:

Fons Simon in groep 1/2B

 

Dinsdag 16 juni:

-

 

Woensdag 17 juni:

Femke Hamwijk in groep 1/2B

Juf Tineke in groep 1/2C

 

Donderdag 18 juni:

Miranda van der Knaap in groep 1/2C

 

Vrijdag 19 juni:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 13 juni: Marlon Baptista

Maandag 15 juni: Justin Tamming

Dinsdag 16 juni: Bart Keijzer

Donderdag 18 juni: Liv den Haan & Noud van der Hoorn

ballonnen

Jeugdjournaal

Vandaag is het Jeugdjournaal op bezoek geweest om opnames te maken over de periode van het thuiswerken de start deze week op school. Hoe gaan we verder? Wat hebben we ervan geleerd? Groep 8B heeft deze vragen uitgebreid beantwoord. Het resultaat is aanstaande maandagavond om 19.00 uur te zien in het Jeugdjournaal!

Protocol thuisblijven

Inmiddels zijn er weer wat wijzigingen doorgevoerd in het protocol omtrent thuisblijven bij ziekteverschijnselen. Indien uw kind verkouden is blijft hij/zij thuis, maar mag de rest van het gezin gewoon naar school. Indien uw kind koorts heeft blijft het hele gezin thuis.

MR zoekt kandidaat

De medezeggenschapsraad is op zoek naar een nieuwe ouder die per direct plaats wil nemen in de MR. Vindt u het leuk om mee te praten en mee te denken over allerlei inhoudelijk zaken bij ons op school? Dan is de MR misschien wel wat voor u! Geef u dan snel op via medezeggenschapsraad@aeresteijn.nl. Mochten er meerdere kandidaten zich melden, zullen er verkiezingen worden gehouden.

Nieuws van SKL

In deze brief vindt u meer informatie over de uitbreiding van de BSO en een wijziging in de opvangsoort voor de kinderopvang en de peuteropvang.

Vacature bestuurssecretaris Wij de Venen

Per 1 september a.s. ontstaat de vacature van bestuurssecretaris op het bestuursbureau van Wij de Venen. Het volledige profiel kunt u vinden via deze link.