Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 12 - (16 maart 2020)
Agenda week 12

Maandag 16 maart:

Anneke afwezig, aanspreekpersoon Simone Meijer

 

Dinsdag 17 maart:

Boerderijschool groep 6 (van groep 4/6)

 

Woensdag 18 maart:

Anneke afwezig, aanspreekpersoon Mary Overdevest

Femke Hamwijk in groep 1/2C

 

Donderdag 19 maart:

Anneke afwezig, aanspreekpersoon Simone Meijer

Femke Hamwijk in groep 1/2C

 

Vrijdag 20 maart:

-

Belangrijke agendapunten

Vrijdag 3 april: Talentenmiddag groep 5 t/m 8

Vrijdag 10 april t/m dinsdag 14 april: Alle leerlingen vrij (Goede Vrijdag, Pasen & Studiedag)

Vrijdag 17 april: Koningsspelen

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 14 maart: Evi Hassing

Zondag 15 maart: Jasper van Rijn & Yousef Sadiddin

Dinsdag 17 maart: Danny Rekelhof

Woensdag 18 maart: Sabine Hoogervorst & Jaylin Raadschelders

Donderdag 19 maart: Charlotte Lieverse

Vrijdag 20 maart: Khaled Alhamad

ballonnen

Welkom

Maandag 16 maart start Lukas Lek bij juf Tineke in groep 1/2C. Wij wensen Lukas een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Palmpasen

Dit jaar maken we de palmpasen stokken op woensdag 1 april (geen grap 😊). We beginnen om 14.00 uur (direct uit school) in het Koetshuis naast de kerk. We zullen voor wat limo zorgen voordat de kinderen aan de gang gaan. Voor de onkosten stellen we een vrijwillige bijdrage voor tussen de €2 tot €5 per kind. Wat over is gaat naar het project van de Vastenactie. De gezinsviering is op zaterdag 4 april om 19.00 uur waarna de gezegende Palmpasenstokken mee naar huis genomen worden. Mocht u geen adres hebben voor de stok? Laat het ons weten dan zorgen wij voor een goed adres waar u hem heen kunt brengen.

 

Wat neemt uw kind mee? Een houten kruis (ongeveer 60x40 cm) met iets lekkers voor eraan (denk aan theezakjes, chocolade eitjes, mandarijntjes, koekjes, reepjes) en de vrijwillige bijdrage. Wij zorgen voor crêpepapier en een palmtakje. Als er nog ouders zijn die ons willen helpen deze middag: heel graag!


In verband met de organisatie is het fijn als u uw kind van tevoren aanmeldt. Dit kan via whatsapp bij Stephanie Kouwenhoven op 06-46298460 of op de mail: kouwenhoven25@ziggo.nl. We gaan er een mooie middag en viering van maken de 4e april.


Groeten van de Palmpasen dames.

Workshop Just B You

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert op 23 april 2020 in Nieuwkoop voor ouders/verzorgers en jongeren van 11, 12 en 13 jaar de ouder-puberavond Just B You!

 

Bij de ouder-puberavond Just B You! ga je samen met jouw zoon of dochter op een leuke manier in gesprek over zelfvertrouwen en talent. Welke rol spelen andere personen en welke rol speelt bijvoorbeeld de media hierbij? Er is ook een fotograaf die jullie samen op de foto zet. 

 

De gratis ouder-puberavond vindt plaats op donderdag 23 april 2020 van 19.00 - 21.15 uur in de Verbinding in Nieuwkoop. Aanmelden via cjg@nieuwkoop.nl 

 

Voor inhoudelijke vragen over deze avond kunt u contact opnemen met Teuny Dibbits (tdibbits@ggdhm.nl). Ook kunt u de uitgebreidere informatiebrief bekijken via deze link.

Nieuwkoop 750 jaar

nieuwkoop