Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 46 - (9 november 2020)
Agenda week 46

Maandag 9 november:

-

 

Dinsdag 10 november:

-

 

Woensdag 11 november:

Sint Maarten

 

Donderdag 12 november:

-


Vrijdag 13 november:

-

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefelicteerd!

 

Zondag 8 november: Thirza van der Post

Maandag 9 novmber: Mary Jajua

Donderdag 12 november: Quinty Ragunath

Vrijdag 13 november: Jens van Hameren

ballon

Welkom

Maandag 9 november start Lola den Haan in groep 1/2B bij juf Anja en juf Wendy. We wensen Lola veel plezier en een leerzame tijd op Aeresteijn!

Tuinklusochtend

Afgelopen zaterdag hebben enkele ouders grote inzet getoond bij de klusochtend. Met vereende krachten zijn op diverse plekken boomwortels onder de bestrating verwijderd en is er weer vakkundig herstraat. Ook is er gewerkt aan het trapje en het pad bij groep 1/2B en aan de rubbertegels bij de duikelrekken. Ondanks de geldende maatregelen omtrent Corona was het weer zeer gezellig.

 

Wilt u ook wel de handen uit de mouwen te steken, begin april is er weer een ochtend. Als u zich hiervoor opgeeft vervalt voor u de klusavond. U kunt zich aanmelden via tuinklusochtend@hotmail.com. Tegen die tijd hoort u dan wat we gaan doen (waarschijnlijk snoeiwerk..)

foto

foto

Ouderraad, bedankt!!

Donderdag heeft de ouderraad ons verrast met een gloednieuwe muziekbox en tassen voor de kleuters, wat ontzettend gaaf! De tassen zijn heel dankbaar in ontvangst genomen en de box is uiteraard al even uitgetest. Onze dank is groot!!

foto

foto