Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 45 - (2 november 2020)
Agenda week 45

Zaterdag 31 oktober:

09.00 uur - Tuinklusochtend


Maandag 2 november:

-

 

Dinsdag 3 november:

Laura in groep 6/7

Start Cito toetsen in groep 8


Woensdag 4 november:

Pam in groep 3B


Donderdag 5 november:

12.30 uur - Leerlingenraad

 

Vrijdag 6 november:

Sandra in groep 3B

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Woensdag 4 november: Fay Slof

Vrijdag 6 november: Lola den Haan

ballon

Jaarlijkse ouderbijdrage

Beste ouders,

 

Op 1 november 2020 wordt de jaarlijkse bijdrage van de Ouderraad geïncasseerd. De bijdrage bedraagt € 45,= per kind per jaar. Indien u toestemming voor automatische incasso heeft afgegeven, hoeft u niets te doen. Wanneer u geen toestemming heeft gegeven voor automatische incasso, krijgt u een betaalverzoek per e-mail.

Met uw bijdrage organiseert de Ouderraad allerlei activiteiten, zoals het Sinterklaasfeest, Kerstviering, verkleedochtend/carnaval, Koningsspelen, schoolreis etc. etc. Daarnaast geven wij een financiële bijdrage aan bijvoorbeeld de projectweek, talentenmiddagen, het kunstmenu etc. etc. U ziet dat wij uw bijdrage zoveel mogelijk inzetten om uw kind een leuke tijd te bezorgen op Aeresteijn. Langs deze weg alvast hartelijk dank!

 

Namens de Ouderraad,
 
Patrick van der Vlugt
Penningmeester

Zaterdag 31 oktober - Tuinklusochtend

Zaterdag 31 oktober is onze tuinklusochtend. Wij pakken dan de grotere klussen aan die in de tuin moeten gebeuren. Deze keer is dat vooral straatwerk. Als u het leuk vindt ons hierbij te helpen (dat is in plaats van een klusavond, die komt dan voor u te vervallen) bent u van harte welkom! U kunt zich hiervoor opgeven via tuinklusochtend@hotmail.com. Wij zijn deze ochtend alleen buiten en zullen deze ochtend de coronaregels in acht nemen.

Klusochtend op school

Beste ouders/verzorgers,

 

Vanwege de huidige Corona situatie, zullen er de komende tijd, naast de tuinklusochtend, geen klusavonden georganiseerd gaan worden. Wel zijn er binnen school een aantal klusjes die gedaan moeten worden en wij willen daarom vragen of u het leuk vinden om een keer onder schooltijd te komen helpen (dat is in plaats van een klusavond, die komt dan voor u te vervallen). De dag en het tijdstip zijn uiteraard in overleg. U kunt zich hierover opgeven via klusgroepaeresteijn@hotmail.com. Benieuwd naar een aantal klussen die al op de lijst staan? Klik hier.

Opbrengst bonnetjesactie Haasbeek Herenhof

Er is dit jaar voor een heel mooi bedrag aan boeken gekocht bij de Haasbeek Herenhof tijdens de kinderboekenweek. Van dit bedrag is 20% aan de school gegeven in de vorm van een boekenbon. We mogen nu weer ruim 100 euro aan nieuwe boeken kopen. Dank voor het inleveren van de bonnetjes!

KIES voor het kind

Niemand ‘kiest’ zomaar voor een scheiding. Zeker kinderen niet. Kinderen zijn loyaal aan hun ouders en ook afhankelijk van de mogelijkheden die hen geboden worden. Voor kinderen die de scheiding van hun ouders meemaken én hun ouders, is er KIES.

 

KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding. Dat kunnen allerlei scheiding situaties zijn. De scheiding is minimaal 6 maanden geleden. KIES staat ook voor het recht van kinderen en jongeren om voor zichzelf te kiezen. Tenminste voor hun eigen gedachten, gevoelens, wat ze ervaren, wensen en hopen.

 

Voor meer informatie over wat KIES te bieden heeft, lees de flyer.

Sint Comité Langeraar

Helaas geen fysieke Sinterklaasintocht dit jaar, maar een heel leuk alternatief met alle dorpen in de Gemeente Nieuwkoop. Lees nu het persbericht via deze link. Vergeet niet op de YouTube link in het bericht te klikken en te abonneren op het kanaal. Zo blijf je op de hoogte van alles wat men gaat doen.

 

Groetjes Sint Comité Langeraar

Recycle Sint

sint