Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 4 - (20 januari 2020)
Agenda week 4

Maandag 20 januari:

Adviesgesprekken groep 8


Dinsdag 21 januari:

Anouk in groep 8A

Marina in groep 8B

 

Woensdag 22 januari:

Adviesgesprekken groep 8

 

Donderdag 23 januari:

MT afwezig, aanspreekpersoon Anja Gort

14.00 uur - Rapport mee (groep 3 t/m 8)

 

Vrijdag 24 januari:

Anneke afwezig, aanspreekpersoon Simone

Belangrijke agendapunten

Donderdag 30 januari t/m dinsdag 4 februari: Studiedagen, alle leerlingen vrij!

Woendag 5 februari: Leerlingraad

Vrijdag 14 februari: Talentenmiddag groep 5 t/m 8

Vrijdag 21 februari: Alle kinderen om 12.00 uur vrij!

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Dinsdag 21 januari: Assad Alhamad
Woensdag 22 januari: Milan van Weeren & Emma van der Hoorn

Vrijdag 24 januari: Nout van der Laan

Ballonnen

Welkom

Woensdag 22 januari start Milan van Weeren in groep 1/2A bij juf José en juf Mary. We wensen Milan een hele fijne en leerzame tijd op Aeresteijn!

Bericht van de luizenpluis

Afgelopen woensdag is er nogmaals gecontroleerd. Gelukkig kunnen wij u mededelen dat de school op dit moment geheel luisvrij lijkt te zijn. Heel erg fijn! 

 

Helpt u ons weer mee dit zo te houden door uw kinderen af en toe ook zelf te controleren? Mocht het zo zijn dat u thuis luizen of neten bij uw kind(eren) constateert, zou het heel fijn zijn als u dit op school doorgeeft. Wij kunnen dan in de klas extra controleren, zodat een uitbraak beperkt blijft. 

 

De woensdag na de voorjaarsvakantie gaan wij weer in alle klassen langs. We hopen dat we u dan weer kunnen vertellen dat er geen luizen in de school zijn.

Vragenlijst beeldmateriaal Schoudercom

Alle ouders hebben voor de kerstvakantie een vragenlijst ontvangen in Schoudercom om in te vullen omtrent het gebruik van beeldmateriaal. Zou u zo vriendelijk zijn deze lijst in te vullen voor 1 feb. 2020? Op deze manier hebben wij weer een actueel overzicht van uw wensen. Heeft u de vragenlijst nog niet gevonden? U kunt hem als volgt vinden:

- Op de desktop: via Mijn gegevens
- In de App: via Meer > Privacy en overige vragen

 

Het mooie aan Schoudercom is dat u uw gegevens ieder moment kunt aanpassen en dus ook wat betreft de toestemming rondom beeldmateriaal. Mocht u in de toekomst iets wijzigen hierin, wilt u dat dan ook per mail doorgeven aan de leerkracht(en) van uw kind(eren)? Wij krijgen namelijk geen melding vanuit het systeem als u iets wijzigt en dan zouden we iets kunnen missen. 

Alvast bedankt. 

Onderwijspetitie

De kwaliteit van het Nederlandse onderwijs staat zwaar onder druk. En dat heeft grote gevolgen voor de ontwikkeling van onze kinderen en daarmee voor de hele Nederlandse samenleving. Wilt u ook dat het kabinet structureel investeert in het (basis)onderwijs? Neem eens een kijkje op deze site en onderteken de petitie!

Jeugdvoetbaldagen Altior

Deze voorjaarsvakantie organiseert Jeugdvoetbalopleiding haar sportieve Jeugdvoetbaldagen bij RKSV Altior uit Langeraar. Tijdens deze Jeugdvoetbaldagen zullen kinderen vanuit de omgeving Langeraar, twee dagen deelnemen aan ons programma. De kinderen zijn deze dagen met elkaar actief met als hoofddoel om het speelplezier te bevorderen tijdens het voetballen. Gedurende de dagen wordt er goed voor de kinderen gezorgd door de begeleiding en is er ook een gezonde lunch aanwezig.

Altior

Relatie- en Scheidingshelpdesk

Flyer