Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 51 - (16 december 2019)
Agenda week 51

Maandag 16 december:

Deze week geen plusklas en pluszorgklas

Miriam aanwezig

 

Dinsdag 17 december:

-

 

Woensdag 18 december:

12.00 uur - Alle kinderen vrij!

16.30 uur - Kinderen brengen hun gerecht in de klas

17.00 uur - Kerstviering in de kerk

18.00 uur - Kerstdiner in de klas (om 19.00 uur worden de kinderen uit de klas gehaald)

 

Donderdag 19 december:

Miriam afwezig

Groep 1 t/m 4 mag een uurtje later beginnen (niet verplicht)

 

Vrijdag 20 december:

12.00 uur - Start kerstvakantie!

Belangrijke agendapunten

Woensdag 8 januari: Luizencontrole

Maandag 20 januari: Adviesgesprekken groep 8

Woensdag 22 januari: Adviesgesprekken groep 8

Donderdag 23 januari: 1e rapport mee (groep 3 t/m 8)

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zondag 15 december: Jelte Langeveld

Dinsdag 17 december: Sterre Hoogervorst

Donderdag 19 december: Ayden Abbee

Ballonnen

Levende Kerststal

Met dank aan de Vosseburch kunnen wij al een week genieten van de levende kerststal, wat ontzettend leuk! Praktisch gezien valt ons op dat veel fietsen gewoon voor de fietstenstalling van de dieren worden geplaatst, dit is i.v.m. het buiten spelen echter niet zo handig. We willen iedereen daarom nogmaals vragen om de fietsen netjes voor het lokaal van groep 6 en het kinderdagverblijf te plaatsen. Dank!

Kerstviering 18 december: ook voor u!

Woensdag 18 december is de jaarlijkse kerstviering op Aeresteijn. De kinderen gaan eerst naar de kerk en eten daarna van 18.00 tot 19.00 uur met elkaar in de klas. Terwijl de kinderen in de klas zijn, organiseert de ouderraad een gezellig samenzijn voor ouders en verzorgers op het schoolplein. Wij zorgen voor een winters hapje en drankje (er is een fooienpot aanwezig). U komt toch ook? Tot dan!

 

Ouderraad Aeresteijn

Kerstsamenzang

Zondag 15 december zal er weer een Kerstsamenzang zijn in de Heilige Adrianuskerk in Langeraar. De werkgroep “Kerstsamenzang” heeft weer haar best gedaan om een mooi muzikaal programma samen te stellen. Met medewerking van de orkesten van Arti et Religioni & Crescendo en popkoor Happiness, die nieuwe kerstsongs zal laten horen, is de muzikale inbreng in goede handen. De bekende kerstliedjes, die u uiteraard kunt meezingen, zullen natuurlijk niet ontbreken. De toneelvereniging “Picolo” en de scoutinggroep “Welverro” hebben ook weer hun medewerking toegezegd. Wij willen u allen van harte uitnodigen om deze “opmaat” naar Kerstmis mee te komen vieren. De Kerstsamenzang op zondag 15 december begint om 19:00 uur. Vanaf 18:45 uur zal er al kerstmuziek klinken.

Bedankje van de Sint

Lieve kinderen en ouders,

 

Sinterklaas is alweer in Spanje en Kerst staat voor de deur. Toch nog even een klein berichtje van het Sint comité over de Sint intocht in ons dorp dit jaar. Wat was het een feestje om met zoveel kinderen samen in Parola te zijn en te luisteren naar het Sintverhaal, te dansen en te snoepen. Ook in het café gedeelte was het met ouders, opa`s, oma’s, andere familieleden en vrienden een gezellige boel. We willen namens het Sint Comité iedereen bedanken voor de gezelligheid en het gulle doneren. Volgend jaar kunnen we er samen met jullie en alle vrijwilligers/sponsoren weer een feestelijke intocht van maken.

 

Hele fijne feestdagen namens het Sint comité!

 

Groet,

 

Jan, Annette, Denise en Carla

Workshop JWorxout

jworxout

Klik hier voor het succesverhaal van Sophie!