Inloggen

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 45 - (4 november 2019)
Agenda week 45

Maandag 4 november

19.30 uur -  Scholenmarkt groep 8 (locatie Aeresteijn, inloop vanaf 19.00 uur)

 

Dinsdag 5 november

-

 

Woensdag 6 november

School gesloten! Nationale Onderwijsstaking!

 

Donderdag 7 november

10.30 uur - Techniek driedaagse groep 7 & 8

12.30 uur - Nationale schoollunch groep 1 t/m 8 (lunch wordt verzorgd)

Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 8

 

Vrijdag 8 november

GIPS Project groep 6 & 7

Belangrijke agendapunten

Donderdag 5 december: Sintviering
Vrijdag 13 december: Talentenmiddag groep 5 t/m 8
Woensdag 18 december: Kerstviering

 

BELANGRIJK! Het zemen van aanstaande maandagavond (4 november) gaat NIET door! Dit i.v.m. de Scholenmarkt voor groep 8!

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

Ballonnen

 

Zaterdag 2 november: Bianca Loos

Maandag 4 november: Fay Slof

Vrijdag 8 november: Vere Nijenhuis & Thirza van der Post

Woensdag 6 november - De school gaat dicht!

Wij staken op woensdag 6 november omdat we graag een brede investering willen voor het primair en voortgezet onderwijs. We hebben de investeringen nodig om het lerarentekort aan te pakken. We gaan niet naar het Mailieveld maar zullen het live debat volgen over de onderwijsbegroting in de Tweede Kamer. Tijdens een debat volgen politici vaak de publieke opinie op social media. Wij zullen zorgen dat we te zien zijn op social media.Onze boodschap verschijnt daar waar zij op dat moment naar kijken! Dichterbij kunnen we niet komen....

 

Bekijkt u ook eens dit filmpje.

Nationale Schoollunch

Komende week is weer de week van het Nationaal Schoolontbijt. Elk jaar gaan zo’n half miljoen kinderen dan samen gezond en gezellig ontbijten op hun eigen school. Aeresteijn doet dit jaar ook weer mee, maar heeft er wel een speciaal tintje aan gegeven. I.v.m. de nieuwe schooltijden, en het feit dat we daardoor iedere dag met elkaar lunchen, hebben we besloten er een Nationale Schoollunch van te maken. Deze zal plaatsvinden op donderdag 7 november. Het enige dat de kinderen die dag voor de lunch mee moeten nemen is een bord, beker en bestek, de lunch wordt verzorgd! Indien uw kind een speciaal dieet heeft, wilt u dan zelf een lunchpakketje meegeven? Voor eventuele vragen kunt u Miriam mailen naar m.morelisse@wijdevenen.nl

Probleempje...??!!

Wanneer u een probleem hebt, of ontevreden bent, dan staat de leerkracht van uw kind voor u klaar om het bespreekbaar te maken. Mocht u er samen met de leerkracht niet uit komen, dan kunt u bij Anneke Zantboer terecht. Als u samen met Anneke niet tot een oplossing komt, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u een luisterend oor bieden en bekijken per situatie wat de mogelijkheden verder zijn. Ook zijn wij er voor uw kind(eren). Na de herfstvakantie zullen wij de klassen langs gaan om ons voor te stellen. Voor de kinderen komt er een eigen/herkenbare brievenbus. Wacht nooit te lang! Tenslotte gaat het om uw kind, onze leerling.

 

Contactpersonen;

Wij zijn Hava Eren (leerkracht) en Helma Koeleman (ouder).

U kunt ons bereiken op ons email adres contactpersoon@aeresteijn.nl of door een briefje in de daarvoor bestemde brievenbus bij de hoofdingang te doen.

Contactpersonen

Verslag Leerlingenraad (30 oktober 2019)

Woensdag 30 oktober is de leerlingenraad weer bij elkaar geweest, dit onder leiding van Anneke. De kinderen hebben met elkaar kennisgemaakt en zijn hard aan de slag gegaan met vele belangrijke punten. Mooi om te zien wat zij aandragen en hoe zij over diverse dingen denken. Bent u benieuwd naar alle plannen? Lees hier het uitgebreide verslag!

Leerlingenraad

Campagne Fietsverlichting 2019

Op zaterdag 2 november a.s. start de regionale campagne fietsverlichting in de gemeenten in Holland Rijnland met de ACTIEDAG FIETSVERLICHTING. Op die dag repareren de rijwielhandelaren ook in de gemeente Nieuwkoop GRATIS de fietsverlichting. Alleen de materialen dienen te worden betaald aan de rijwielhandelaar. Aansluitend wordt in de week van maandag 4 tot en met zaterdag 9 november 10% korting gegeven op reparatie en materiaal van de fietsverlichting. Bekijk ook de flyer.