Login

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 23 - (6 juni 2022)
Agenda week 23

Maandag 6 juni:

Vrij i.v.m. Tweede Pinksterdag!


Dinsdag 7 juni:

Studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!

20.00 uur - Vergadering medezeggenschapsraad


Woensdag 8 juni:

-

 

Donderdag 9 juni:

-


Vrijdag 10 juni:

Brugpieperrace groep 8

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Zaterdag 4 juni: Kadria Alshikh

Maandag 6 juni: Jordi Hijdra & River Otto

Dinsdag 7 juni: Djune van Eijk

Woensdag 8 juni: Luca Zaalberg

Vrijdag 10 juni: Daan Bocxe, Joe den Haan & Chayenne Shanks

ballon

Belangrijke agendapunten

Woensdag 15 t/m vrijdag 17 juni: Kamp groep 8

Woensdag 22 juni: Meester- en juffendag

Vrijdag 24 juni: Pleinfeest (vanaf 16.00 uur)

Donderdag 30 juni: Rapport mee (groep 2 t/m 7)

Maandag 4 juli: Afscheidsavond groep 8

Woensdasg 6 juli, 11.30 uur: Uitzwaaien groep 8

Oeps! Een kapot raam!

Deze ochtend werden onze kleutercollega's nogal onaangenaam verrast. Bij binnenkomst van klas 1/2B bleek het zijraam totaal aan diggelen. Als iemand iets gezien of gehoord heeft, dan horen wij het heel graag! Alle tips zijn welkom! Alvast bedankt!

Vrijdag 24 juni - Koffie ochtend!

Afgelopen donderdag was er een koffie ochtend met als thema 'onderwijs aan leerlingen die meer aan kunnen'. Dank aan de ouders die aanwezig waren! We hebben met elkaar gekeken naar de manier waarop wij onderwijs aan deze leerlingen bieden. Oftewel, geen nieuwe plannen, maar het delen van de manier waarop we het al langere tijd doen. Vanuit deze ouders kwam de vraag 'wat zou mijn kind eventueel in de zomervakantie kunnen doen?'. Een mooi onderwerp!


Vrijdag 24 juni om 08.45 uur organiseren wij daarom een tweede koffie ochtend, waarin we met elkaar gaan sparren over de mogelijkheden die er in de zomervakantie zijn. Welke uitlaatkleppen zijn er voor de leerlingen die ook in de vakantie snakken naar nieuwe dingen, kennis en ervaringen? Als school geven wij geen werk mee in de vakantie, maar we zijn uiteraard altijd bereid om mee te denken. Bent u daarin ook geïnteresseerd? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: l.kroes@wijdevenen.nl

Vrijdag 24 juni - Pleinfeest

Kasteelheren en kasteelvrouwen, jonkheren en jonkvrouwen, boeren, burgers en buitenlui. Hier spreekt uw heraut van Slot Aeresteijn u toe.     

    

Het is ons een genoegen dat op vrijdag 24 juni Slot Aeresteijn is geopend voor vermaak en vertier voor een ieder. De prinsen en prinsessen van de Raad der Ouders hebben kosten noch moeite gespaard voor een groot volksvermaak. Van 16.00 tot 20.00 uur is het Slot geopend en zijn er spellen en activiteiten voor alle jonkheren en jonkvrouwen. Natuurlijk zijn er ook kraampjes met eten en drinken. Voor de activiteiten en versnaperingen wordt een kleine bijdrage gevraagd.  


Tijdens het Pleinfestijn is er een Rad van Avontuur met drie spelrondes en een vierde superronde met fantastische prijzen. Daarnaast is er een plantenmarkt. Van deze opbrengsten kunnen we dit Pleinfestijn bekostigen.  

   

Heeft u planten die we kunnen verkopen, meld dit dan aan Patrick van der Vlugt (06-24915314) of per e-mail: m.morelisse@wijdevenen.nl


De heraut van Slot Aeresteijn    

Vacatures bestuursbureau WIJ de Venen

Twee vacatures op het bestuursbureau: Stafmedewerkers Financieel & Facilitair

Binnen WIJ de Venen zoeken we twee enthousiaste collega’s op het bestuursbureau. Het bestuursbureau ondersteunt de scholen binnen SPO WIJ de Venen met expertise op verschillende vakgebieden. Voor de gebieden Financieel en Facilitair zoeken we iemand die blij wordt van het werken met cijfers en iemand die energie krijgt van het creëren van een prettige werk- en leeromgeving op onze (14) scholen.

 

Wil jij (of ken je iemand in je omgeving) op jouw vakgebied je steentje bijdragen aan het onderwijs en SPO WIJ de Venen, lees dan de vacatures op onze website.

Nieuws van de dorpsraad 'Rondom de Plassen'

Zaterdag 21 mei zijn de “hanging baskets” weer opgehangen in de dorpskernen Langeraar en Papenveer door vrijwilligers van Dorpsraad “Rondom de Plassen”. We hopen natuurlijk op een mooie zomer zodat onze inwoners en bezoekers enorm zullen genieten van deze mooie bloembakken. Het ophangen van deze “hanging baskets” is een initiatief van dorpsraad “Rondom de Plassen” in samenwerking met de gemeente Nieuwkoop. De baskets worden op professionele wijze gevuld door Kwekerij Zevenhoven aan de Ringdijk.

 

Voor foto's en overige activiteiten van de dorpsraad, zie de nieuwsflits.