Login

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 13 - (28 maart 2022)
Agenda week 13

Maandag 28 maart:

-

 

Dinsdag 29 maart:

Theoretisch verkeersexamen groep 7

Kunstmenu groep 7 & 8 in Nieuwkoop


Woensdag 30 maart:

-


Donderdag 31 maart:

Vergadering gemeenschappelijke medezeggenschapsraad


Vrijdag 1 april:

Bureau Halt in groep 8

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Donderdag 31 maart: Jolijn Griffioen, Yfke van Lammeren & Mike Nieuwpoort

ballon

Belangrijke agendapunten

Vrijdag 8 april: Talentenmiddag & Bingo-avond voor ouders!

Woensdag 13 april: Schoolvoetbal groep 8

Woensdag 20 april: Cito Eindtoets groep 8

Donderdag 21 april: Cito Eindtoets groep 8

Vrijdag 22 april: Koningsspelen

Vrijdag 8 april - Bingo voor ouders!

Na een digitale versie in coronatijd is er eindelijk weer gelegenheid voor een echte bingo-avond!! Vrijdag 8 april is het zover, we maken er samen met u graag een gezellige avond van! Inloop vanaf 19.30 uur, de eerste ballen gaan om 20.00 uur rollen!

 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: m.morelisse@wijdevenen.nl

bingo

Tenniskids bij TC Langeraar

Maak-kennis-met-Tennis

Weet je nog niet welke sport je wilt gaan doen en wil je tennis een keer proberen? Geef je dan op voor Maak-kennis-met-Tennis voor slecht € 20,- bij TC Langeraar. Je kunt dan drie proef tennislessen volgen zonder dat je lid hoeft te worden. Als je het dan leuk vindt kun je instromen bij de tennislessen en meedoen met alle leuke activiteiten van TC Langeraar.

 

Vriendjes/Vriendinnetjes Tennismiddag - woensdag 4 mei 2022

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand organiseert de Tennisschool een gezellige Tennismiddag voor de basisschooljeugd. Op woensdag 4 mei zijn vriendjes en vriendinnetjes welkom die nog geen lid zijn van de tennisvereniging. Trainer Mario verzorgt een leuke warming-up voor alle kinderen. Daarna speel je tegen en met jouw vriendjes en vriendinnetjes laagdrempelige wedstrijdjes. Ook als je nog nooit getennist hebt, is dit echt hartstikke gaaf en het is helemaal gratis! Ook als je nog geen vriendje/vriendinnetje hebt die op tennis zit, ben je uiteraard van harte welkom!

 

Lidmaatschap

Als je nu al weet dat je op tennis wilt, dan kun je nu al lid worden. Alle jeugdleden bij TC Langeraar hebben automatisch ook 18 weken tennisles. Daarnaast kun je zoveel gaan tennissen als je wilt. Het jeugdlidmaatschap kost € 200,- en dan kun je vanaf eind maart tot en met november tennissen. De tennislessen starten in de week van 28 maart, maar je kunt altijd later ook nog instromen.

 

Voor meer informatie check de website van de tennisvereniging of tennisschool:

Tennisvereniging: www.tvta.nl

Tennisschool: www.BandanaSports.nl

Onze eigen 'CSI' in Alphen a/d Rijn

Leer alles over de nieuwste forensische technieken tijdens de spannende Cold Cases tentoonstelling. In Alphen zijn een aantal skeletten gevonden; een losse schedel bij de Maximabrug, slordig begraven skeletten in de Raadhuisstraat en middeleeuwse skeletten uit het Romeinse fort. De skeletten zijn te zien in de Bibliotheek. Cold Cases Alphen is tot en met 12 mei te bezoeken in het Erfgoedcentrum van de Bibliotheek Alphen. Kijk voor meer informatie op de website.

!Triggr - Aboriginal Dots Workshop

Doe je mee aan deze superleuke 3-delige schilder-workshop? Je leert onder leiding van Susan Micke van Artodo hoe je zo'n mooi Aboriginal Dots schilderij kunt maken. In een serie van 3 lessen. Deze 3 lessen zijn op woensdagen of zaterdagen. De eerste les is dus op 6 of 9 april. Meedoen? Meld je aan via de links:

*Woensdaglessen

*Zaterdaglessen

foto

!Triggr - Nederlandse les

Stichting !Triggr organiseert, met succes, sinds september 2021 Nederlandse les voor mensen afkomstig uit Polen. Deze lessen zijn op zaterdagen. Deze mensen zijn blij met de lessen. We hebben inmiddels twee groepen draaien, op zaterdagen. Indien er meer animo is, draaien we nog een groep op vrijdagavond.

flyer