Login

Basisschool Aeresteijn

preview
Ouderinformatie week 12 - (21 maart 2022)
Agenda week 12

Maandag 21 maart:

-


Dinsdag 22 maart:

Amber Hoogeveen in groep 4/6

20.00 uur - Vergadering medezeggenschapsraad


Woensdag 23 maart:

19.30 uur - Informatieavond voor ouders van bijna 4-jarigen (online)


Donderdag 24 maart:

-


Vrijdag 25 maart:

Open ochtend voor ouders van bijna 4-jarigen (rondleidingen op school)

Verjaardagskalender

Hieperdepiep hoera! Alle onderstaande jarigen alvast van harte gefeliciteerd!

 

Donderdag 24 maart: Sanne van der Hoorn

ballon

Belangrijke agendapunten

Vrijdag 8 april: Talentenmiddag & Bingo-avond voor ouders!

Woensdag 13 april: Schoolvoetbal groep 8

Woensdag 20 april: Cito Eindtoets groep 8

Donderdag 21 april: Cito Eindtoets groep 8

Vrijdag 22 april: Koningsspelen

Update Oekraïne

Op bestuurlijk niveau is besloten dat de scholen van WIJdeVenen geen leerlingen uit Oekraïne toe mogen laten, er is gekozen voor centrale opvanglocaties.

Vastenactie Alpe d'HuZes

In 2017 ben ik samen met mijn man en een groot team naar de Alpe d'Huez geweest in Frankrijk. Elke eerste donderdag van juni vindt daar de Alpe d’HuZes plaats. Het is een evenement waarbij je de berg op loopt of fietst en daarmee geld ophaalt voor onderzoek naar kanker. In 2018 zijn we met datzelfde team geweest en hebben onze kinderen (Mare, nu 14, en Eva, bijna 12) de berg ook beklommen. Het is een ongelofelijk, emotionele achtbaan op die berg. Het leven wordt uitbundig gevierd, maar er is ook plaats voor verdriet om de zieke mensen. Er is een eerbetoon aan hen die er niet meer zijn, maar die in ons hart mee de berg opgedragen worden. Door Corona kon het evenement de laatste jaren niet doorgaan. Gelukkig ziet het er nu naar uit dat we in juni weer naar Frankrijk mogen en dat dit evenement door mag gaan.

 

In de periode van nu is ook altijd de vastenactie. De pastor heeft dit jaar de periode geopend met een verhaal in iedere klas, waarbij naar voren kwam dat gezondheid het belangrijkste is. Komende week zal ik in iedere klas langsgaan om wat te vertellen over deze actie en een spaarpotje neer te zetten. De kinderen uit de klassen kunnen tijdens de vastenperiode een bijdrage doen in dit spaarpotje. Dit geld gaat dan als sponsorgeld naar ‘de Alpe’, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar kanker.

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Groetjes juf Karlijn (groep 3 en groep 8A)

Vrijdag 8 april - Bingo voor ouders!

Na een digitale versie in coronatijd is er eindelijk weer gelegenheid voor een echte bingo-avond!! Vrijdag 8 april is het zover, we maken er samen met u graag een gezellige avond van! Inloop vanaf 19.30 uur, de eerste ballen gaan om 20.00 uur rollen!

 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: m.morelisse@wijdevenen.nl

bingo

Nieuws uit Dorpsraad 'Rondom de Plassen'

Via de links hieronder vindt u het laatste nieuws vanuit Dorpsraad 'Rondom de Plassen'. De informatie richt zich op de Regionale Energie Strategie (RES) Holland Rijnland.

- Artikel Omroeper

- Bulletin 1